Αυτοί που... ξεχώρισαν: #20 Εύα Χαντάβα

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών, Εύα Χαντάβα, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα ακραία του ΠΑΟΚ, πήρε 23 πόντους με 20/41 επιθέσεις και 3 άσσους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Δικεφάλου επί του συμπολίτη με 2-3 σετ.

Στην δεύτερη θέση της σχετικής ψηφοφορίας ήταν η αθλήτρια Στίβου του ΠΑΟΚ, Άρτεμις Αναστασίου.

Για την διάκριση της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Εύα Χαντάβα είχε δηλώσει:

«Ευχαριστώ όσους με ψηφίσαν. Είμαι χαρούμενη για αυτή την διάκριση, αλλά όπως και να έχει είναι όλη η δουλειά που έχουμε κάνει σαν ομάδα όλη την χρονιά! Έχω πολύ πάθος για αυτό που κάνω και σίγουρα οι συγκεκριμένες διακρίσεις ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ τον πήχη για τη συνέχεια. Είναι το κίνητρο για να με κάνουν να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter