Αυτοί που... ξεχώρισαν: #21 Θάνος Τερζής

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Ο θεσμός της ψήφισης του MVP αθλητή/αθλήτριας της αγωνιστικής εβδομάδας ξεκίνησε και συνεχίστηκε μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του κορωναϊού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο θεσμός αυτός έχει σκοπό να φέρει πιο κοντά τους αθλητές στην... ασπρόμαυρη κοινή γνώμη και από την άλλη να δημιουργήσει κίνητρο στους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων να δημιουργηθεί αγωνιστική νηνεμία, ας θυμηθούμε τους 21 έως τώρα νικητές του πετυχημένου αυτού θεσμού.

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Θάνος Τερζής, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ , πήρε 6 πόντους με 3/3 επιθέσεις και τρία μπλοκ, ενώ μοίρασε υπέροχα το παιχνίδι τόσο στους ακραίους όσο και στον διαγώνιο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Δικεφάλου επί του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 με 3-0 σετ.

Ενδεικτικό της καλής εμφάνισης του είναι το γεγονός πως αναδείχθηκε παμψηφεί ως MVP.

Για την διάκριση του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Θάνος Τερζής είχε δηλώσει:

«Ευχαριστώ πολύ αρχικά για την διάκριση. Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Φέτος έχουμε και πάλι υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια, θέλει δουλειά, προσοχή και συγκέντρωση. Γενικά πάντα θα το λέω, η εμπειρία όταν συνοδεύεται από καλή σωματική κατάσταση αποτελεί μεγαλύτερο πλεονέκτημα και αυτό οφείλεται στους προπονητές, και ιδίως αυτούς της φυσικής κατάστασης αλλά και της αποθεραπείας με τους φυσιοθεραπευτές».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter