Εκεί όπου «πετούν» οι Αετοί... (part 2)

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Σε συνέχεια του αφιερώματος στα γήπεδα, τα στάδια και τα κολυμβητήρια, στα οποία "χτυπάει" η καρδιά του ΠΑΟΚ και, μετά το πρώτο μέρος στο Γήπεδο της Τούμπας, ακολουθεί το δεύτερο μέρος σχετικά με τα γήπεδα που φιλοξενούν τα τμήματα του Συλλόγου.
 

PAOK Sports Arena

Στις δύο σάλες, κεντρική και βοηθητική, του PAOK Sports Arena, προπονούνται και αγωνίζονται οι πρώτες ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών, καθώς και η πρώτη ομάδα βόλεϊ ανδρών, ενώ ακόμη φιλοξενούνται οι Ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών.
 

Ε.Γ. Μικρα 3 - «Σπιτι του χαντμπολ»

Στο γυμναστήριο της Μίκρας, το «Σπίτι του Χάντμπολ», φιλοξενούνται οι προπονήσεις και οι επίσημοι αγώνες της ομάδας χάντμπολ γυναικών, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια χρησιμοποιούσε το γυμναστήριο ως έδρα του το τμήμα χάντμπολ ανδρών, το οποίο πλέον αγωνίζεται στο ΕΑΚ Νεάπολης. Ακόμη, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», προπονούνται και αγωνίζονται οι Ακαδημίες χάντμπολ αγοριών και κοριτσιών.
 

Ε.Γ. Μικρα 1

Το χρησιμοποεί ως έδρα και χώρο προπόνησης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
 

ΕΑΚ Νεαπολης

Το κλειστό γυμναστήριο το χρησιμοποιεί ως έδρα η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια, ενώ, περιστασιακά, χρησιμοποιείται από τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ επίσης.

Στο ΕΑΚ Νεάπολης ανήκει και το κολυμβητήριο, στο οποίο πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους οι Ακαδημίες Κολύμβησης του Συλλόγου μας, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά των "ασπρόμαυρων" δυτικών συνοικιών να προπονούνται κοντά στο σπίτι τους.
 

Ποσειδωνιο Κολυμβητηριο


Έδρα του τμήματος κολύμβησης του ΠΑΟΚ, τόσο των Ακαδημιών, όσο και του αγωνιστικού τμήματος, καθώς και της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, η οποία δίνει τους επίσημους αγώνες της εκεί. Επιπλέον, εκεί προπονούνται και οι Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών, καθώς και τα τμήματα Καλλιτεχνικής και Τεχνικής Κολύμβησης.
 

Εθνικο Κολυμβητηριο

Το τρίτο κολυμβητήριο, που χρησιμοποιεί ο πολυπληθής υγρός στίβος του ΠΑΟΚ.

Στο τρίτο μέρος του αφιερώματος θα γίνει αναφορά στα υπόλοιπα μέρη, όπου προπονούνται τα τμήματα Στίβου και Άρσης Βαρών, καθώς και στα προπονητήρια που χρησιμοποιούνται για τις προπονήσεις των τμημάτων και των Ακαδημιών τους.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter