Σαν Σήμερα: Το... πρώτο επί εποχής Ιβάν Σαββίδη!

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα, το 2017, η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε ύστερα από 14 χρόνια, το πέμπτο κύπελλο της ιστορίας της, νικώντας την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-1.

Στο 24ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ μετά από μαγική ενέργεια του Τζάλμα Κάμπος και ασίστ του Αγκολέζου στον σκόρερ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, άνοιξε το σκορ, δίνοντας έναυσμα πανηγυρισμών στις κερκίδες των φίλων του Δικεφάλου.

Προβάδισμα το οποίο δεν κράτησε πολύ, καθώς η ΑΕΚ ισοφάρισε με μακρινό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, με τον Γλύκο να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας, καθώς εκείνη έφυγε από την αγκαλιά του και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 1-1.

Στο 81ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι το προβάδισμα με κεφαλιά του Πέδρο Ενρίκε μετά από γέμισμα του Λέοβατς, κάνοντας το 2-1.

Το τελικό 2-1 βρήκε τον ΠΑΟΚ Κυπελλούχο Ελλάδος 2016-17, με την αναμέτρηση του Βόλου να είναι το έναυσμα μίας σειράς απαράμιλλης νικηφόρων τελικών κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Το τρόπαιο αυτό ήταν το πρώτο επί εποχής Ιβάν Σαββίδη.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (86’ Μαλεζάς), Τζάλμα Κάμπος (72’ Πέδρο Ενρίκε), Μπίσεσβαρ (88’ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter