Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με την πανδημία να έχει χτυπήσει και την χώρα μας μεταξύ άλλων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τίτλων και την φετινή σεζόν, ωστόσο ο κορωνοϊός έκλεισε τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα με τα πρωταθλήματα να κινδυνεύουν να μην φτάσουν ποτέ στην τελική τους ευθεία.

Εκείνοι που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Morris (Ποδόσφαιρο Γυναικών)

Ο ΠΑΟΚ είχε μπει σε τροχιά τίτλου από την πρώτη στιγμή, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που του δινόταν για άλλη μία χρονιά. Ο Δικέφαλος είχε συλλέξει πριν διακοπούν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις 42 βαθμούς έχοντας 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με 75 τέρματα υπέρ και μόλις ένα κατά, σε συνδυασμό με εντυπωσιακές εμφανίσεις, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, τόσο με αυτοματισμούς που σπάνε την αντίπαλη άμυνα, όσο με ατομικές ενέργειες και εμπνεύσεις των προικισμένων τεχνικά και αθλητικά «ισόβιων» πρωταθλητριών.

Με την διαφορά από τον δεύτερο Άρη να είναι στους 7 βαθμούς και τις πιθανότητες ανατροπής του πίνακα βαθμολογίας μηδαμινές αν αναλογιστεί κανείς και το πρόσωπο που έχουν δείξει οι «ασπρόμαυρες» κατά την διάρκεια της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στην αγκαλιά του πριν η πανδημία διακόψει και το πρωτάθλημα.

Με την ομάδα να έχει κατανοήσει το πλάνο του προπονητή και τις παίκτριες να έχουν ενστερνιστεί την επαγγελματική νοοτροπία προπόνησης και προετοιμασίας, παράγοντας καθόλη την διάρκεια της σεζόν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και παρουσιάζοντας άριστη αμυντική λειτουργία, γεγονός το οποίο διαφαίνεται και στο μόλις ένα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα.

Mε το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά διακοπεί και με τον ΠΑΟΚ να προτείνει την οριστική διακοπή του, θεωρώντας αυτό ως μη γενόμενο, αφού δεν έχει ως μέλημα την κατάκτηση τίτλων στα χαρτιά, το μόνο που μένει είναι η γλυκόπικρη γεύση της επιβεβαίωσης της αγωνιστικής υπεροχής του Δικεφάλου.


Βαθμολογία
 
Θέση Σωματείο Αγων. Βαθμοί
1. ΠΑΟΚ MORRIS 14 42
2.  Άρης 14 35
3. Ατρόμητος Αθηνών 14 28
4. Τρίκαλα 2011 14 23
5. Μεσολόγγι 2008 14 20
6. ΟΦΗ 14 19
7. Οδυσσέας Γλυφάδας 14 17
8.  Άβαντες Χαλκίδας 14 15
9. Αγροτικός Αστέρας 14 13
10. ΑΕΛ 64 14 10
11. Ελπίδες Καρδίτσας  14 10
12.  ΓΠΟ Γιάννενα 14 4
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter