Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωναϊός: ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με την πανδημία να έχει χτυπήσει και την χώρα μας μεταξύ άλλων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τίτλων και την φετινή σεζόν, ωστόσο ο κορωνοϊός έκλεισε τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα με τα πρωταθλήματα να κινδυνεύουν να μην φτάσουν ποτέ στην τελική τους ευθεία.

Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωναϊός: ΠΑΟΚ Mateco (Χάντμπολ γυναικών)

Ολοκληρώνοντας την περσινή αγωνιστική περίοδο ως «νταμπλούχος» για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΠΑΟΚ Mateco είχε ως μοναδικό στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, την φετινή περίοδο.

Ο Δικέφαλος μετά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο EHF European Cup, έστρεψε το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις, πραγματοποιώντας όπως ήταν αναμενόμενο σερί νίκες. 

Στο θεσμό του Κυπέλλου, μπορεί τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη να... πρόλαβαν τον κορωναϊό και να σήκωσαν ψηλά το τρόπαιο στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας νικώντας τη Νέα Ιωνία με 27-19, ωστόσο όσον αφορά την Α1 Γυναικών φαίνεται πως η πανδημία βγήκε νικήτρια. 

Ο ΠΑΟΚ Mateco είχε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πριν διακοπούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, νικώντας την διεκδικήτρια του τίτλου, Νέα Ιωνία, με 22-23 στην Αττική. 

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές, με τη Νέα Ιωνία να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές.

Βαθμολογία

 

Θέση Σωματείο Αγωνιστικές Βαθμοί
1. ΠΑΟΚ MATECO 13 26
2. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 13 22
3. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 14 20
4. ΒΕΡΟΙΑ 2017 13 14
5. ΠΑΝΟΡΑΜΑ HONDA 13 11
6. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 13 8
7. ΑΟΑΟΔΚ VTECH 14 8
8. Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ 13 7
9. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ 14 4
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter