ΕΚΑΣΘ: Οριστική διακοπή πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών & τουρνουά αγωνιστικής περιόδου 2019-20

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με επιστολή προς τα Σωματεία της δύναμης της, η ΕΚΑΣΘ έκανε γνωστή την οριστική διακοπή πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών, καθώς και τα τουρνουά της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Όσον αφορά τα ηλικιακά πρωταθλήματα, η οριστική απόφαση για την τύχη τους θα παρθεί μετά από απόφαση της ΕΟΚ, για την διεξαγωγή ή όχι των αντίστοιχων Πανελληνίων.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε πρόεδρε,

με αίσθημα ευθύνης και σκεπτόμενοι την υγεία όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες των πρωταθλημάτων μας, υιοθετήσαμε την εισήγηση της Ε.Π. και αποφασίσαμε την οριστική διακοπή αυτών, Ανδρών και Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 όπως επίσης και των Τουρνουά της ίδιας περιόδου.

Η απόφασή μας αυτή ήταν επιβεβλημένη μετά τις ανακοινώσεις του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του covid-19 και την απόφαση της ΕΟΚ για την διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Για το θέμα των βαθμολογιών, του τρόπου της κατάταξης των ομάδων στα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου 2020-21 θα αποφασίσουμε σε επόμενο Δ.Σ. αφού λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις απόψεις, τις προτάσεις σας και τις αποφάσεις της ΕΟΚ σχετικά με τα Εθνικά πρωταθλήματα.

Για την συνέχιση ή όχι των ηλικιακών πρωταθλημάτων μας, που προέκυψε από την εισήγηση του κ. Αυγενάκη, η οριστική μας απόφαση για την τύχη τους θα παρθεί μετά την απόφαση της ΕΟΚ για την διεξαγωγή ή όχι των αντίστοιχων Πανελληνίων.

Ευχόμαστε τα προβλήματα που μας απασχολούν να ξεπεραστούν και γρήγορα υγιείς να ανταμώσουμε όλοι, στους αθλητικούς χώρους».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter