Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Βόλεϊ Ανδρών Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με την πανδημία να έχει χτυπήσει και την χώρα μας μεταξύ άλλων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας.

Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τίτλων και την φετινή σεζόν, ωστόσο ο κορωνοϊός έκλεισε τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα με τα πρωταθλήματα να κινδυνεύουν να μην φτάσουν ποτέ στην τελική τους ευθεία.

Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Βόλεϊ Ανδρών Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος!

Με τον Δικέφαλο να ολοκληρώνει τη σεζόν 2018-19 ως «Κυπελλούχος» Ελλάδος, ο θεσμός της φετινής χρονιάς αποκτούσε άλλη βαρύτητα, καθώς η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα καλούνταν να υπερασπιστεί τον τίτλο που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές. 

Το φετινό Final-4 θα διεξαγόταν στην Σύρο, παράδοση θετική για τον Δικέφαλο αφού έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως τα νησιά του... πάνε.

Η πρόκριση σε αυτό ήρθε αρκετά εύκολα, καθώς ο Δικέφαλος βρήκε στον... δρόμο του τον Πήγασο Πολίχνης στην φάση των «16» και την ΑΕΝ Πανοράματος στην φάση των «8», ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, τις οποίες και απέκλεισε αμφότερες με 0-3 σετ.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε τον Φοίνικα Σύρου, ενώ το άλλο ζευγάρι ήταν το Ολυμπιακός-Κηφισιά. Ο ιός ωστόσο δεν επέτρεψε στους κατόχους του θεσμού να αγωνιστούν, φτάνοντας πιθανόν μέχρι και στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου κυπέλλου.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter