Σαν σήμερα... το ενδέκατο για τις «ισόβιες» στα Χανιά!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σαν σήμερα, το 2016, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ κερδίζει στα Χανιά τον τοπικό ΑΟΧ με 0-6 και κατακτάει το ενδέκατο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος.

Οι αμαζόνες του Δικεφάλου, με το μυαλό τους να είναι στο Final 4 του Κυπέλλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε μία βδομάδα μετά στην Χαλκίδα, φιλοδώρησαν με 6 γκολ τα Χανιά, με την Παντελιάδου να κάνει χατ-τρικ και τις Ντιμιτρίεβιτς, Μάρκου και Μπράμε να σκοράρουν τα υπόλοιπα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες τερμάτισαν πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα, όντας αήττητες με 17 νίκες και μόλις μια ισοπαλία κλείνοντας την χρονιά με 52 βαθμούς, 70 γκολ υπέρ, 6 κατά και δείχνοντας την κυριαρχία τους για ακόμη μία χρονιά στον ελλαδικό χώρο.

 Για την κατάκτηση αυτή, ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

 «Ήταν ακόμη μια από τις πολλές υπέροχες στιγμές που χάρισαν σε εμένα και στον ΠΑΟΚ τα υπέροχα αυτά κορίτσια, τα οποία σε μία δύσκολη περίοδο για την ανδρική ομάδα υπήρξαν αχτίδα φωτός για τον Σύλλογο. Όλοι μας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσφορά τους στο μεγαλείο αυτού του τεράστιου Συλλόγου και να συνεισφέρουμε όλοι στην περαιτέρω πρόοδο αυτής της ομάδας. Ιδιαίτερη μνεία σε όλα τα κορίτσια εκείνης της ομάδας το καθένα ξεχωριστά, διότι αξίζουν σεβασμό και εκτίμηση απ’όλους.

Θυμάμαι... πάνω απ’όλα τον σεβασμό των ομάδων της Κρήτης απέναντί μας. Τα πολύ όμορφα γκολ που πετύχαμε. Το χατ-τρικ της Παντελιάδου. Τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα για μας και παρέμειναν έως το τέλος για να βγουν φωτογραφίες με την ομάδα.

Το πρωτάθλημα κρίθηκε στην σταθερότητα της ομάδας μας και στον σωστό προγραμματισμό διότι σε σύνολο δύο σεζόν οι παίκτριες ξεκουράστηκαν μόλις δεκαπέντε ημέρες, έχοντας υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ, την Εθνική και το Champions League στην συνέχεια. Χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι ο τωρινός ομοσπονδιακός τεχνικός είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ένεκα του προγράμματος αλλά εμείς το κατακτήσαμε αήττητοι».

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο νικηφόρο φινάλε στα Χανιά: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη, Δημητρίου, Γεωργίου, Μπράμε 1 (Τσακίρη), Σακελλάρη (Γιάννου Δ.), Παντελιάδου 3, Μάρκου 1, Ντιμιτρίεβιτς 1.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter