20 χρόνια το δικό μας... Παλατάκι!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Είκοσι χρόνια πέρασαν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο δικό του... Παλατάκι. Ένα γήπεδο-στολίδι, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κλειστό στάδιο της χώρας.

Δημιουργήθηκε για να στεγάσει κάτω από την σκεπή του τα αθλήματα σάλας του Δικεφάλου. Ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτά τα 20 χρόνια, εκτός από έδρα του μπασκετικού (ανδρών-γυναικών) και βολεϊκού (ανδρών) ΠΑΟΚ, αγώνες έδωσαν τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών.

Ο πρώτος τίτλος που κατακτήθηκε για το Σωματείο μας στο «Παλατάκι» ήταν το 2015, όταν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος Χαντμπολ Ανδρών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί της ΑΕΚ με 29-27. 

Σειρά πήραν μετά, το πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών το 2015 απέναντι στον Διομήδη Άργους, τα δύο πρωταθλήματα του βόλεϊ όπου ο Δικέφαλος επικράτησε το 2015 του μεν Ολυμπιακού με 3-0 σετ και εν συνεχεία του Φοίνικα Σύρου το 2016 με 3-2 σετ. Τίτλοι επίσης κατακτήθηκαν από τα ηλικιακά τμήματα στο μπάσκετ γυναικών.

Στο «Παλατάκι», εκτός από τις πρώτες ομάδες, στεγάζονται και οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δίνοντας αθλητική στέγη στα μικρά... αετόπουλα. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter