Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Βόλεϊ- Volleyleague ανδρών 2019-20!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με την πανδημία να έχει χτυπήσει και την χώρα μας μεταξύ άλλων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τίτλων και την φετινή σεζόν, ωστόσο ο κορωνοϊός έκλεισε τα προπονητικά κέντρα και τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα με τα πρωταθλήματα να κινδυνεύουν να μην φτάσουν ποτέ στην τελική τους ευθεία.

Εκείνους που... πρόλαβε ο κορωνοϊός: ΠΑΟΚ Βόλεϊ- Volleyleague ανδρών 2019-20!

Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή ξεκίνησε ο ανδρικός βολεϊκός ΠΑΟΚ στον σχεδιασμό του για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Με τις κινήσεις να είναι μεθοδευμένες και έχοντας ως στόχο την βελτίωση του ρόστερ, ο Δικέφαλος ξεκίνησε ακόμα μια χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. 

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μικρή απόσταση από την κορυφή. 

Μετά τις τελευταίες διορθωτικές πινελιές από τους ιθύνοντες του τμήματος, η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερα, ενώ δείγμα του γεγονότος αυτού ήταν και η επικράτηση με 3-0 επί του Ολυμπιακού για το Λιγκ Καπ. 

Στο καλύτερο από πλευράς ανταγωνιστικότητας πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε τον τίτλο έχοντας πολλές πιθανότητες στο να φτάσει σε αυτόν. 

Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε στον Δικέφαλο αλλά ούτε και στους φίλους του να απολαύσουν ποιοτικά παιχνίδια τόσο στην ημιτελική φάση, όσο και στην τελική αν όλα βεβαίως πήγαιναν καλά για το σύνολο του Κώστα Δεληκώστα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter