Σαν Σήμερα: «Νταμπλούχες» στην Χαλκίδα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σαν Σήμερα, το 2016, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό των Αμαζόνων Δράμας με 2-0, φτάνοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για πέμπτη φορά και στο νταμπλ για τέταρτη χρονιά.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυρες» στέφθηκαν πανάξια νταμπλούχες κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ενωσιακό Γήπεδο της Χαλκίδας τις Αμαζόνες Δράμας.

Τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη ήταν ανώτερα σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και πήραν δίκαια το τρόπαιο σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό, με την Ντιμιτρίγεβιτς να ανοίγει το σκορ στο 13’ μετά από δική της ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 30’ η Γεωργίου από θέση τετ-α-τετ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στον Δικέφαλο, με την τερματοφύλακα των Αμαζόνων να κρατάει την ομάδα της στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι δραμινές επιχείρησαν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους τον Δικέφαλο με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνει πιο σκληρός και να πέσει υπερβολικά ο ρυθμός, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι αυτός που είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει με την Παντελιάδου και την Ντιμιτρίγεβιτς. Τελικά στο 86’ η Μάρκου έβαλε την υπογραφή της με σουτ μετά από ασίστ της Ντιμιτρίγεβιτς και σφράγισε τον τίτλο για τον Δικέφαλο κάνοντας το τελικό 2-0.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, στον πάγκο των Αμαζόνων Δράμας ήταν ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ, Σπύρος Φιλίππου.

Κατά την επιστροφή της Κυπελλούχου ομάδας του ΠΑΟΚ από την Χαλκίδα, τα κορίτσια του Δικεφάλου έκαναν μία στάση στο μνημείο των Τεμπών, όπου και αφιέρωσαν την κατάκτηση στα αδικοχαμένα... αετόπουλα! 

ΠΑΟΚ (Κατηκαρίδης): Πελετίδου, Δημητρίου, Πελεκούδα, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γεωργίου, Μάρκου 1 (91’ Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Παντελιάδου ( 93’ Σακελλάρη), Ντιμιτρίγεβιτς 1, Μπράμε (78’ Γιάννου Δ.).
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter