Σαν Σήμερα... Το πέμπτο νταμπλ των «ισόβιων»!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

 Σαν Σήμερα, το 2017, η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος τον Φείδωνα Άργους με 7-0, φτάνοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για έκτη φορά και στο νταμπλ για πέμπτη χρονιά στην ιστορία της.

 Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυρες» στέφθηκαν νταμπλούχες κερδίζοντας στον τελικό του θεσμού, στο Ενωσιακό Γήπεδο Βοιωτίας την ομάδα έκπληξη της διοργάνωσης, τον Φείδωνα Άργους, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην Β’ Εθνική κατηγορία, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

 Στον αγωνιστικό χώρο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά με τον Δικέφαλο να ανοίγει νωρίς το σκορ στο 18’ με σουτ της Βαρδαλή μετά από σέντρα της Ζέρβα, ενώ 3 λεπτά αργότερα από το ίδιο περίπου σημείο η Βαρδαλή και πάλι έκανε και το 2-0. Στο 24ο λεπτό η Βαρδαλή άλλαξε ρόλο και από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με ένα γέμισμα έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ την Μάρκου, η οποία πέρασε και την τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0.

 Στο 34’ οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έκρυψαν την μπάλα από τις αντίπαλές τους με την Ντιμιτρίγεβιτς να βρίσκει την Κακαμπούκη με συρτή πάσα μέσα στην περιοχή, με την τελευταία να κάνει το tap-in και να δίνει αερά τεσσάρων τερμάτων στον Δικέφαλο. Δέκα λεπτά αργότερα η Παντελιάδου μετά από άλλη μία σέντρα της Ζέρβα με γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 5-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν με την ίδια διάθεση με την Μάρκου να τροφοδοτεί την Παντελιάδου με την σέντερ φορ του ΠΑΟΚ να σκοράρει με δυνατό σουτ από τις παρυφές της περιοχής στο 50’. Πέντε λεπτά αργότερα η Ζέρβα έδωσε την τρίτη ασσίστ της στο παιχνίδι όταν βρήκε μέσα στην περιοχή την Μάρκου, και εκείνη έγραψε το τελικό 7-0 για τον Δικέφαλο.

 Με το τέλος της αναμέτρησης η Παντελιάδου και η Χατζηγιαννίδου σήκωσαν την «κούπα» στον ουρανό της Λιβαδειάς με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη Νταμπλούχος!

ΠΑΟΚ (Τασούλης): Πελετίδου, Γεωργίου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μπραμέ, Κακαμπούκη 1 (58’ Στράντζαλη), Ντιμιτρίγεβιτς, Ζέρβα, Βαρδαλή 2, Μάρκου 2 (69’ Γιάννου), Παντελιάδου 2 (58’ Σακελλάρη).
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter