Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στο χάντμπολ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Ομίλου, την οποία προκάλεσε το διοικητικό μέλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και Έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών κ. Γρηγόρης Πετρίδης και στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, οι Αντιπρόεδροι κκ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και το διοικητικό μέλος κ. Άκης Μπεκιάρης, καθώς και ο Έφορος του χάντμπολ γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης.

Στη συνάντηση, ο κ. Πετρίδης, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο άθλημα, πρότεινε την ανάληψη της εφορείας του τμήματος από τον κ. Χασεκίδη.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Πετρίδη, καθώς και ο κ. Χασεκίδης, ο οποίος αποδέχθηκε τον ορισμό του ως υπεύθυνο Έφορο και του τμήματος χάντμπολ ανδρών.

Ο κ. Γρηγόρης Πετρίδης, πλέον, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού των τμημάτων χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά τον ορισμό του ως Έφορος και του χάντμπολ ανδρών, ο κ. Χασεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και τον κ. Πετρίδη για την τιμητική του πρόταση προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω το παν για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter