Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο έγινε Χρυσό!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

 

Ο χορηγός του Α.Σ. ΠΑΟΚ, «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο» βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο του Authentic Taste Of Greece 2020-2021, από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB. Η επίσημη απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο ετήσιο συνέδριο Ambassadors Of Taste For The Global Gastronomy, το οποίο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 19 Οκτωβρίου 2020, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB με διεθνή εμβέλεια και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο στοχεύει στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τους υψηλά καταρτισμένους και διακεκριμένους του Chef θέτει αυστηρά κριτήρια για την επιλογή και τη διάκριση των προϊόντων. Το «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο» κρίθηκε για την αυθεντικότητα της γεύσης του, την ποιότητα των πρώτων υλών και με περηφάνια ανακοινώνει ότι απέσπασε το Χρυσό Βραβείο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τη χρυσή διαπίστευση ότι η προσπάθεια της εταιρείας για ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν αναγνωρίζεται, υποστηρίζεται και επιβραβεύεται και από τους ειδικούς εκτός από τους καταναλωτές που επί 10 χρόνια έχουν το «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο» τοποθετημένο μόνιμα στο τραπέζι τους.

Λίγα λόγια για το προϊόν:

To «ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο» παράγεται στην Ελλάδα για την FAMILY FOOD, η οποία έχει και την αποκλειστική διάθεση. Πρόκειται για ένα μη γαλακτοκομικό προϊόν, με ιδιότητες που μοιάζουν πολύ με του κίτρινου τυριού, που απαντά στις εξειδικευμένες ανάγκες όσων είναι vegan, χορτοφάγοι, έχουν τροφικές δυσανεξίες ή νηστεύουν!

Παρασκευάζεται από 100% ποιοτικά φυτικά συστατικά: νερό, λάδι καρύδας, άμυλο πατάτας και ταπιόκας, φυσικό εκχύλισμα ελιάς, β-καροτένιο, φυτικό άρωμα, βιταμίνη Β12 και ο συνδυασμός τους προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο γεύσης, αλλά και θρεπτικής αξίας. Ο εμπλουτισμός του με τη βιταμίνη Β12 (2mg/100gr) και το αντιοξειδωτικό φυσικό εκχύλισμα ελιάς, το καθιστούν διατροφικά ανώτερο προϊόν.

Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο τραπέζι όσων νηστεύουν , όσων παρουσιάζουν ευαισθησία ή δυσανεξία στη λακτόζη και γλουτένη, και όσων ακολουθούν vegan διατροφή και προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους υποστηρικτές!

Παράλληλα, χάρη στη μοναδική του γεύση και εξαιρετική του συμπεριφορά κατά το μαγείρεμα, έχει γίνει βασικό συστατικό σε vegan-νηστίσιμες συνταγές. Κρίνεται επίσης κατάλληλο για να αποτελέσει μέρος ενός ισορροπημένου διαιτολογίου που ακολουθεί τους κανόνες της μεσογειακής διατροφής.

ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ! Αγαπημένο, Αναγνωρισμένο τώρα και Βραβευμένο!
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter