Στον ΠΑΟΚ η Ευαγγελία Μερτέκη

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 15/06/2020

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Ευαγγελία Μερτέκη κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως ακραία, είναι 29 ετών και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού το 2004, όπου και παρέμεινε εκεί για εννέα χρονιά, αποχαιρετώντας τον σύλλογο της Μακεδονίας το 2013.

Από το 2013 μέχρι και το 2017 φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 κυνήγησε την τύχη της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην Ιταλική, Βόλεϊ Μαρσάλα.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε και πάλι στην χώρα μας για λογαριασμό του Α.Ο Θήρας, για τον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τις Διεθνείς συμμετοχές, η Ευαγγελία Μερτέκη είναι από το 2006 μέλος της Εθνικής Κορασίδων και αργότερα της Εθνικής Νεανίδων, με συμμετοχές σε προκριματικούς των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Το 2010 καλείται στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών, ξεκινώντας τους επίσημους αγώνες της με την Ευρωπαϊκή Λίγκα της ίδιας χρονιάς. Από τότε είναι μόνιμο και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής ομάδας, συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σε προκριματικούς Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και σε αγώνες για την Ευρωπαϊκή Λίγκα.

Το 2018 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευαγγελία Μερτέκη δήλωσε στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ! Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από κει και πέρα εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα. Ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσει η σεζόν και να φορέσουμε τα ασπρόμαυρα».

Καλώς ήρθες Ευαγγελία!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ