Flashback: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris 0-8

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Η φετινή σεζόν δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε όπως όλοι περιμέναμε... Η πανδημία έβαλε πρόωρο "λουκέτο" σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Το acpaok.gr έχοντας ως στόχο να... ακονίσει την μνήμη σας, ξεκινάει ένα μικρό flashback αγώνων της φετινής περιόδου, αγώνες που ξεχώρισαν, και κάποιοι από αυτούς θα συμπεριληφθούν στις... χρυσές σελίδες της ιστορίας του εκάστοτε τμήματος.

Flashback: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Morris 0-8

Νίκη και στην Κρήτη για τον ΠΑΟΚ Morris, που συνεχίζει ακάθεκτος τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος ξεπερνώντας και το εμπόδιο του ΟΦΗ με 0-8, το μεσημερί της Κυριακής στο Γήπεδο Δαμάστας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αμέσως μετά το εναρκτήριο λάκτισμα, στο 19ο δευτερόλεπτο η Betancourt μετά από πάσα της Πούλιου άνοιξε το σκορ με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 18’ η Κακαμπούκη με ωραίο συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, για να έρθει 6’ αργότερα μετά από πάσα της Δημητρίου και πάλι η Betancourt να κάνει το 0-3 με πολύ ωραία ενέργεια και ιδανικό πλασέ.

Το χατ-τρικ της ολοκλήρωσε στο 35’ η Betancourt σε μία φάση που η άμυνα του ΟΦΗ ολιγώρισε, ενώ 5΄ αργότερα η «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ σκόραρε και το τέταρτό της γκολ, όταν μετά από μία τριαντάρα μπαλιά της Κακαμπούκη, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, πέρασε και την τερματοφύλακα και πλάσαρε σε άδειο τέρμα για το 0-5.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος έβαλε την μηχανή στο ρελαντί τα πρώτα 20’, χώρις όμως να απειληθεί. Στο 71’ η σύγχυση στην άμυνα του ΟΦΗ θα φέρει το πέμπτο γκολ της Betancourt στο παιχνίδι. Στο 76’ η Πατερνά, η οποία πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε με την Αποστολάκη να αποκρούει και την Πούλιου να γίνεται αποδέκτρια της μπάλας και να σκοράρει από πλεονεκτική θέση για το 0-7 του Δικεφάλου.

Το όγδοο γκολ του ΠΑΟΚ Morris ήρθε στο 88' όταν η Betancourt πήρε την μπάλα από την δεξιά πτέρυγα, έκανε μία κούρσα κατά μέτωπο στην άμυνα του ΟΦΗ, έβγαλε προωθημένη πάσα στην Πούλιου, η οποία σκόραρε το δεύτερό τέρμα της με ωραίο πλασέ, από δύσκολη γωνία, για το τελικό 0-8.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου απέδειξαν για άλλη μία φορά μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα, παίζοντας όμορφο και συνδιαστικό ποδόσφαιρο, ενώ κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα για ένα ακόμη παιχνίδι.

Ημίχρονο: 0-5
Τελικό: 0-8

Σκόρερς: Betancourt 5, Κακαμπούκη, Πούλιου 2

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Νάση, Smiljkovic(46’ Πατερνά), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μήτκου(67’ Νεφρού), Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή (64’ Δοϊρανλή), Δημητρίου(58’ Πίτσιου), Betancourt, Πούλιου

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter