Διπλός ρόλος για Γιώργο Βακάλη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 18/06/2020
 
Ο ΠΑΟΚ και τα τμήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη και ανανέωση συνεργασίας αντίστοιχα με τον Γιώργο Βακάλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Γιώργος Βακάλης συνεχίζει ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ενώ αναλαμβάνει και χρέη Training and Conditioning Coach στην ανδρική ομάδα χάντμπολ.

Ο 34χρονος γυμναστής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχοντας επίσης πιστοποιήσεις διεθνούς επιπέδου (DNAFit Accredited Personal Trainer ως ο μοναδικός πιστοποιημένος με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα από την DNAFit και NASM International Certified Personal Trainer).

Ο Γιώργος Βακάλης διέγραψε λαμπρή πορεία στο άθλημα του handball ως αθλητής σε μια καριέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος κι αρχηγός των μικρών εθνικών ομάδων, καθώς επίσης κι αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας ανδρών με πολλές διεθνείς συμμετοχές.

Την χρονιά που μας πέρασε ήταν εκ των κύριων εκφραστών στην προσπάθεια και στην αήττητη πορεία που διέγραψε το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Όπως επίσης ανέλαβε χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο νεοσύστατο πρόγραμμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ «AC PAOK Education».

Για τη συνεργασία αυτή, ο ίδιος τόνισε στο acpaok.gr:

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη, για την εκτίμηση στο πρόσωπο μου, που η μέχρι τώρα άριστη συνεργασία, όχι απλά ανανεώνεται αλλά εξελίσσεται ακόμα παραπάνω!

Σχετικά με την ανανέωση μου στις γυναίκες: Με μεγάλη χαρά συνεχίζω στην θέση του assistant coach ως συνεργάτης του coach, Δημήτρη Πελεκίδη. Ερχόμενοι από μια περίεργη (λόγω κορωνοϊού) χρόνια αλλά άκρως επιτυχημένη, κατακτώντας το Κύπελλο και πραγματοποιώντας αήττητη πορεία μέχρι την διακοπή, οι στόχοι δεν μπορούν να είναι άλλοι από την διατήρησή μας στην κορυφή. Είναι χαρά να δουλεύεις με αθλήτριες που δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο κι ότι κατακτούν το κατακτούν με πολύ κόπο κι ιδρώτα!

Σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας μου με τους άνδρες: Είναι πολύ τιμητική η έναρξη της συνεργασίας με ένα τμήμα που έχει πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό handball κατακτώντας τίτλους για τον σύλλογο. Αναλαμβάνω την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης αλλά θα βοηθήσω το τμήμα γενικότερα,με χαρά σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι οι στόχοι που τίθενται να εκπληρωθούν στο έπακρο κι εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γούσιο και φυσικά στον έφορο της ομάδας Δημήτρη Χασεκίδη».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ