Να κάνει το πρώτο βήμα...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα για την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20, ο δικέφαλος αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το σύνολο του Κώστα Δεληκώστα, που προετοιμάζεται για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, τις συστάσεις ΕΟΔΥ για τα ομαδικά αθλήματα και τις οδηγίες ασφαλούς άσκησης, θα αγωνιστεί μόνο με Έλληνες παίκτες ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει όλους τους ξένους του στα πλέι οφ, εκτός από τον Σάσα Στάροβιτς. Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις 2 νίκες και η έδρα (ΟΑΚΑ) θα είναι κοινή για όλες τις ομάδες.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν αυστηρά 130 άτομα συμπεριλαμβανομένων των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών, των δημοσιογράφων, των φωτογράφων, των τεχνικών της δημόσιας τηλεόρασης, των στελεχών της διοργανώτριας αρχής, των στελεχών των υγειονομικών επιτροπών, επισήμων και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων αλλά και φορέων του αθλήματος.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του πρώτου ημιτελικού, θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση την ημέρα του αγώνα.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη (01/07-17:00), η δεύτερη την Παρασκευή (03/07-19:00), ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση, αυτή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (05/07-19:00).

Διαιτητές Α’ Ημιτελικού:  Κουτσούλας , Ονόπας , Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Κατερλή, Αλεβετσοβίτης,  Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Πηγή: paokvolley.gr