Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το πόλο

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Τέλος η χρονιά για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο οποίος αντιμετώπισε το απόγευμα της Πέμπτης τον Εθνικό Πειραιώς και το μεσημέρι της Παρασκευής τον Πανιώνιο, για την 21η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα. 

Η νεανική ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, γνώρισε ισάριθμες ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, χάνοντας 4-19 από τον Εθνικό Πειραιώς και 21-7 από τον Πανιώνιο. 

Ωστόσο, το μέλλον της ασπρόμαυρης υδατοσφαίρισης άφησε υποσχέσεις ενώ παράλληλα συνέλεξε και τα πρώτα του «ένσημα» στον ανδρικό χώρο. 

ΠΑΟΚ Prima Holidays-Εθνικός Πειραιώς 4-19

Οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 1-6, 2-4.

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 1, Ιωσήφ 1, Σγουρίδης, Παπαδόπουλος Δ. 1, Βόλφης, Σιδηρόπουλος 1, Ζεγλίνας, Πατσίκας, Λαλιάς.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Prima Holidays 21-7

Οκτάλεπτα: 6-0, 5-3, 6-2, 4-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς, Προσινικλής Ν. 1, Νικολαΐδης, Κεχαλάρης , Ιωσήφ , Σγουρίδης 2, Παπαδόπουλος Δ. 1, Βόλφης, Σιδηρόπουλος , Ζεγλίνας 2, Πατσίκας, Λαλιάς 1.

Τα αποτελέσματα των εμπειριών που συνέλεξαν οι νεαροί πολίστες του Δικεφάλου, θα τα εξαργυρώσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, εκεί όπου σίγουρα θα τους φανούν πολύ χρήσιμα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter