«Ικανοποίηση για την εμφάνιση, όχι για το αποτέλεσμα!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Στο κατάμεστο ΔΑΚ Ευόσμου, μπροστά στο φανταστικό κοινό του ΠΑΟΚ, το οποίο  για άλλη μια φορά έδωσε τα διαπιστευτήριά του τόσο για την υποστήριξη στην ομάδα, όσο και για το γεγονός ότι δε δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός/Όμιλος ΞΥΝΗ ανεδείχθησαν ισόπαλοι 17-17.
 
Σε ένα παιχνίδι, όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι σκληρές άμυνες των δύο ομάδων, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντάς το με ένα χάντικαπ τριών γκολ, 6-9. Το καλό ημίχρονο του Δικεφάλου ήταν το δεύτερο, όπου με μια αντεπίθεση διαρκείας προσπάθησε να πάρει τη νίκη, αρκούμενος τελικά στο βαθμό της ισοπαλίας με τελικό σκορ 17-17.
 
Από την  πλευρά του ΠΑΟΚ, παράπονα εκφράζονται για τη διαιτησία του αγώνα σε συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού, ενώ μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.
 
Στο διά ταύτα, η ομάδα έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier.
 
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για άλλη μια φορά στη φανταστική παρουσία του Λαού του ΠΑΟΚ, ο οποίος στήριξε όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα.