Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 23/07/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένος το 1993, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έχει ύψος 203cm και αγωνίζεται ως ακραίος. 

Τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τα έκανε το 2002 από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2010 έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2013. 

Από το 2013 μέχρι και το 2016 δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην ιταλική, CMC Ravenna. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 μετέβη στην Πολωνία για λογαριασμό της Cuprum Lubin, ενώ η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Γαλλία, αγωνιζόμενος στη Ναντ. 

Η πρώτη του θητεία στα ασπρόμαυρα ήρθε την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε και κυπελλούχος, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε στον τελικό, τον Ηρακλή στην Ρόδο. 

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, μετρώντας μάλιστα πολλές συμμετοχές. 

Μετά την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Μετά από ένα γρήγορο πέρασμα που είχα από τον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, όταν και καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο στην Ρόδο, επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη με αξιώσεις και ίδιες φιλοδοξίες, να δώσω το 110% μου ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό, είναι οργανωμένος και πρωταγωνιστεί με συμμετοχές τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος, όσο και στους τελικούς των κυπέλλων. Έχει αποκτήσει μία αθλητική ταυτότητα τον τελευταίο καιρό, την οποία την έχει δώσει ο τωρινός προπονητής, και είναι ελκυστική. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά και τον σχεδιασμό που κάνει ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους υγεία, να είμαστε όλοι καλά και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Καλώς ήρθες Ραφαήλ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ