Στον ΠΑΟΚ ο Henrique Batagim

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 24/07/2020
 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Henrique Batagim, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1993 στο Anapolis της Βραζιλίας, ο Henrique Batagim έχει ύψος 196cm και αγωνίζεται ως ακραίος.

Η επαφή του με το βόλεϊ ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο 2009-10, όταν και αγωνίστηκε με την φανέλα της EC Pineiros.

Το 2011 μετέβη στην βραζιλιάνικη, Sesi São Paulo, στην οποία παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν. Συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας μέχρι και το 2016, ο Henrique Batagim πέρασε από τις Sao Bernado τη σεζόν 2012-13, την Sesi Sao Paulo τη σεζόν 2013-14, την Juiz de fora τη σεζόν 2014-15 και την Canoas τη σεζόν 2015-16.

Τα πρώτα του βήματα όσον αφορά το ευρωπαϊκό βόλεϊ θα τα κάνει στην χώρα μας, καθώς η αγωνιστική σεζόν 2016-17 τον βρίσκει με την φανέλα του Παμβοχαϊκού, έχοντας ως προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα, νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ η σεζόν 2018-19 τον βρήκε στο ρουμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της CSM București.

Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε στην Κηφισιά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Henrique Batagim είναι μέλος της «Σελεσάο» από το 2010 πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές, με ορόσημο την πρώτη θέση στους Παναμερικανικούς το 2015.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Henrique Batagim δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ! Ο ΠΑΟΚ κάθε φορά που βρισκόμασταν αντιμέτωποι τα τελευταία χρόνια, είχε πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους! Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Ένιωθα πως χρειαζόμουν ένα μεγάλο στόχο και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα όπου μπορώ να θέσω στόχους τόσο προσωπικούς, όσο και ομαδικούς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!».

Bem-vindo Henrique!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ