Πρωταθλητής νεανίδων ΕΚΑΣΘ ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Πρωταθλήτριες νεανίδων ΕΚΑΣΘ αναδείχθηκαν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, επικρατώντας στο Επταπύργιο του Παναθλητικού με 55-63, κάνοντας παράλληλα το 3-2 στην σειρά.

Αποφασισμένες και συγκεντρωμένες από το πρώτο δευτερόλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού είχαν δημιουργήσει διψήφια διαφορά από το τέλος της πρώτης περιόδου, 9-19. 

Στην δεύτερη περίοδο, ο Δικέφαλος έκανε σωστή διαχείριση του σκορ, και με σύμμαχο την καλή άμυνα και τα εύστοχα μακρινά σουτ διατήρησε την διψήφια διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 28-38.

Παραδίδοντας ρεσιτάλ άμυνας δεχόμενες μόλις έξι πόντους σε ολόκληρο το δεκάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ «εκτόξευσαν» την διαφορά στους 21, 34-55.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού «κόλλησαν» επιθετικά, επιτρέποντας στην ομάδα του Παναθλητικού να μειώσει αισθητά την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισε να διατηρεί σταθερά διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας μέχρι το τελικό 55-63 όπου του έδωσε τη νίκη και παράλληλα το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΘ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΘ στο Final 6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 28-38, 34-55, 55-63

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός Β.-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου 2, Λέξα 30(2), Μπουτσούκη 13(3), Σοφιανάκου, Γκατζιώλη, Χατζηδάκη, Κεσίδου, Γιατζακλίδου 1, Κομματά 7(1), Μιχαηλίδου Ε., Μιχαηλίδου Κ. 10(1).  

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter