«Ενισχύει» το κέντρο του με Andri Aganits ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 30/07/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Andri Aganits, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 27χρονος κεντρικός, γεννημένος το 1993 στην Εσθονία, έχει ύψος 207cm και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ο Andri Aganits ξεκίνησε την καριέρα του στη Valio Voru VK από την οποία και μεταπήδησε στην Selver Talinn για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η επόμενη σεζόν, βρήκε τον Εσθονό στην Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε για λογαριασμό της Città di Castello από το 2013 έως το 2015.

Το 2015, ο Andri Aganits μετακόμισε στην Γαλλία, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2017 με τα χρώματα της Stade Poitevin Poitiers, ενώ για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19, παρέμεινε στη Γαλλία, αγωνιζόμενος με τη Montpellier UC.

Την περίοδο, που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Εσθονός αθλητής αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τα χρώματα της Greenyard Maaseik.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Εσθονίας μετρώντας πολλές συμμετοχές.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Andri Aganits δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ. Η απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ γρήγορη, αφού πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο, γνωστό στον κόσμο του αθλητισμού και είμαι περήφανος που θα είμαι κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Το γεγονός πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητισμός με κάνει να δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση με σκοπό να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Έχω παίξει στο παρελθόν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο CEV Cup, και μου έκανε εντύπωση ότι ενώ η δική μου ομάδα έπαιζε εντός έδρας, οι φίλοι του ΠΑΟΚ κατάφεραν να αντιστρέψουν τα δεδομένα, ήταν σαν να παίζουν εκείνοι στην έδρα τους. Ζητώ την στήριξη τους, και ελπίζω όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι μοναδικό. Η νέα χρονιά μοιάζει άκρως ενδιαφέρουσα με παιχνίδια υψηλού επιπέδου!».

Tere tulemast Andri!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ