Volleyleague γυναικών: «Κληρώνει» για ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Η κλήρωση της Volleyleague γυναικών 2020-21 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ, την Παρασκευή 31 Ιουλίου και ώρα 11:30. 

Η διαδικασία θα προβληθεί μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. στο facebook (Hellenic Volleyball federation).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού του, και πλέον περιμένει να μάθει το αναλυτικό πρόγραμμα της «νέας» Volleyleague γυναικών, αφού το πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική χρονιά θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους.

Λίγα λόγια για την κλήρωση και την διαμόρφωση των ομίλων της νέας Volleyleague γυναικών...

Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους (Α και Β), με επτά (7) ομάδες ο καθένας.

Λαμβάνοντας υπόψη την Τελική Βαθμολογική Κατάταξη των ομάδων στο πρωτάθλημα τηςVolley League Α1 Γυναικών 2019-2020, τη Ζώνη και την Ένωση/Περιφέρεια στην οποία ανήκουν γεωγραφικά, οι ομάδες θα χωριστούν στους δύο ομίλους ως εξής:




Σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους (Α και Β) θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία (άρθρο 17ο) οι ομάδες κατατάσσονται:

Στον Α’ Όμιλο: από το VL-Α/1 έως και VL-Α/7
Στον Β’ Όμιλο: από το VL-Β/1 έως και VL-Β/7

Β’ Φάση

Γ’ Όμιλος: συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους της Α’ Φάσης τις τρείς (3) πρώτες θέσεις VL-Α/1, VL-Α/2, VL-Α/3, VL-Β/1, VL-Β/2, VL-Β/3

Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως και 6 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

Δ’ Όμιλος: συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν σε κάθε έναν από τους δύο ομίλους της Α’ Φάσης τις θέσεις 4-7, δηλαδή VL-Α/4, VL-Α/5, VL-Α/6, VL-Α/7, VL-Β/4, VL-Β/5, VL-Β/6, VL-Β/7

Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, όπου οι ομάδες που στην Α’ Φάση ήταν στον ίδιο όμιλο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους της Α’ Φάσης και ΔΕΝ θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 7 έως και 14 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του πρωταθλήματος.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter