Τρίτη «θητεία» για την Δήμητρα Μπατζαρακούδη στον ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 03/08/2020

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στα Γιαννιτσά το 1994, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη αγωνίζεται ως αριστερή εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2015. Η σεζόν 2015-16 την βρήκε σε δύο ομάδες, καθώς στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, για να πραγματοποιήσει την πρώτη «θητεία» της με τα «ασπρόμαυρα». Στην Θεσσαλονίκη παρέμεινε και την σεζόν 2016-17, για να πάει στον Φίλιππο Βέροιας την αγωνιστική χρονιά 2017-18. Η σεζόν 2018-19 την βρίσκει και πάλι στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το «νταμπλ», στην δεύτερη «θητεία» της. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, πρόσφατα επέστρεψε στις κλήσεις όσον αφορά την Εθνική Γυναικών.

Αυτή θα είναι η τρίτη «θητεία» της Δήμητρας Μπατζαρακούδη στον ΠΑΟΚ.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα πάλι πίσω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους υγεία και να έχουμε μία καλή σεζόν με τίτλους και ευρωπαϊκή καταξίωση!».

Καλώς ήρθες πίσω Δήμητρα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ