«Πλήρωσαν» το κακό δεύτερο ημίχρονο...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την τρίτη αγωνιστική του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ γνώρισαν την ήττα με 45-68 από τον ΟΑ Χανίων.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στην ομάδα των Χανίων να πάρει νωρίς διαφορά. Στα μέσα του δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνήλθε επιθετικά, μειώνοντας στο σκορ, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 8-11. 

Πραγματοποιώντας ένα σερί 7-0 στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά στο σκορ, 15-11. Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στην συνέχεια, οι «ασπρόμαυρες» έχασαν έδαφος, με το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου να τις βρίσκει πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους, 18-22.

Στην επανάληψη, δεχόμενος σερί 0-10 μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έχασε την επαφή του με το σκορ, 18-32. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ ρισκάροντας και πιέζοντας περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφερε να μειώσει, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει στο 31-47. 

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, μειώνοντας γρήγορα στους δέκα, 40-50. Στη συνέχεια τα μακρινά εύστοχα σουτ της ομάδας των Χανίων τον «πλήγωσαν», καθώς η διαφορά αυξήθηκε εκ νέου. Το παιχνίδι τελείωσε στο 45-68. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού, το Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρα 16:00 απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Τα δεκάλεπτα: 8-11, 18-22, 31-47, 45-68

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου, Λέξα 19(1), Μπουτσούκη 3(1), Σοφιανάκου 2, Γιαντζακλίδου, Χατζηδάκη, Παντώτη, Κομματά 5, Μιχαηλίδου Ε., Μιχαηλίδου Κ. 14, Γκατζιώλη 2

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter