«Χρυσός» ο Βροντινός- «Έλαμψαν» τα αετόπουλα του Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Tον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι έφηβοι και οι νεάνιδες (Κ20) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 1&2 Αυγούστου.

Η Δήμητρα Γιλτίδου αγωνίστηκε στον πρωινό προκριματικό των 100μ.Εμπ. και κατάφερε να προκριθεί στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος όπου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ (15.67) και 6η Πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Γεράσιμος Μαβιλίδης επίσης προκρίθηκε για τον τελικό των 400μ. και με 50.46 τερμάτισε στην 4η θέση συνολικά.

Ο Θοδωρής Βροντινός σταθερός στις πολύ δυνατές του εμφανίσεις φέτος "βρόντηξε" και πάλι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ηλικιακής του κατηγορίας. Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη, με το εξαιρετικό 10.45 της απογευματινής του κούρσας στον τελικό των 100μ., συνέτριψε και πάλι το ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιώργος Καραπιπερίδης με καλή εμφάνιση σημείωσε 11.65 και έδειξε ότι στο μέλλον μπορεί να τρέξει πολύ γρηγορότερα.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και για τον Στέφανο Τσολακίδη στο αγώνισμα του επί κοντώ όπου με άλμα στα 4.90 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο ενώ σημείωσε ίδια επίδοση με τον πρώτο νικητή και έχασε το χρυσό στις λεπτομέρειες.

Ο Χόντο Κυριάκο με άλμα στα 4.00 ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 11η θέση.

Ο Αθανασιάδης Δημήτρης με 13.00 στο άλμα τριπλούν κατέλαβε την 12η θέση.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100 των ανδρών δυστυχώς ακυρώθηκε μετά από πτώση αθλητή της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα και τελευταία της σεζόν για το τμήμα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων στην Πάτρα το τριήμερο 8-9-10 Αυγούστου.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter