Μπορούσαν αλλά... λύγισαν

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 44-41. 

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπήκαν νωχελικά στο πρώτο δεκάλεπτο, επιτρέποντας στις τυπικά γηπεδούχες να πάρουν διαφορά, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 17-6. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να μειώσει την διαφορά, πράγμα που το κατάφερε μέσα από αμυντική προσήλωση και σωστές επιθετικές επιλογές, το 17-6 της πρώτης περιόδου έγινε 19-18 σε πρώτη φάση, με το ημίχρονο να κλείνει στο 23-21. 

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι πραγματικό ντέρμπι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ ωστόσο τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ κυνηγούσαν να καλύψουν μια ισχνή διαφορά της τάξεως των δύο με τριών πόντων. Η τρίτη περίοδο τελείωσε με τον Δικέφαλο πίσω στο σκορ με τρεις, 33-30. 

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι «ασπρόμαυρες» έβγαλαν ψυχή και ηρεμία στο παιχνίδι τους κάνοντας την ανατροπή στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, 37-38. Το τελευταίο τετράλεπτο του παιχνιδιού ήταν περίοδος για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, για να έρθει ένα τρίποντο-φάουλ από την πλευρά του Κρόνου που έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Με το σκορ στο 43-41, τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού είχαν στα χέρια τους την τύχη του αγώνα, ωστόσο μετά από άστοχο σουτ, ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού, την Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 10:00 απέναντι στον Σύλλο Αιδηψού για την 5η και τελευταία αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 17-6, 23-21, 33-30, 44-41

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου, Λέξα 30(2), Μπουτσούκη, Σοφιανάκου, Γιαντζακλίδου, Χατζηδάκη, Παντώτη, Κομματά 2, Μιχαηλίδου Ε. 2, Μιχαηλίδου Κ. 7, Γκατζιώλη

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter