Στον τελικό οι παίδες υδατοσφαίρισης!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Στον τελικό της Τελικής φάσης προκρίθηκαν οι παίδες υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Prima Holidays, οι οποίοι επικράτησαν με 13-12 του ΝΟ Πατρών. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ'όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να μάχονται σώμα με σώμα για την πρόκριση, 

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 4-3, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στο 7-5. 

Στην επανάληψη, το τρίτο οκτάλεπτο σημαδεύτηκε από την επιθετική «ρέντα» που είχαν οι δύο ομάδες, με τον Δικέφαλο να διατηρεί το προβάδισμα των δύο τερμάτων, 12-10. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με σκοπό να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, πράγμα που κατάφεραν, με το τελικό 13-12 να τους δίνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. 

Οι παίδες του ΠΑΟΚ Prima Holidays θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 18:30, έναν εκ των ΝΟ Χανίων και Παναθηναϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 5-5, 1-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays: Πατσίκας, Σιμολόγλου, Σπυρίδης, Καρατζάς 2, Φουρναράκης 2, Μουδρίκης, Καπράγκος, Καραδιάς, Ζαχόπουλος 1, Μπεζλιώτης, Τόττης 1, Σαλέχ 7, Μάινας Ι., Τσιούμας, Μάινας Αλ.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter