Φυσική κατάσταση και... αφίξεις

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκλήρωσαν οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα», οι οποίοι με μεθοδικά βήματα ξεκινούν να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα προπόνησης τους. 

Το τεχνικό τιμ, λόγω της περιόδου της καραντίνας και της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας συνάντησε στους αθλητές μεγάλες διαφορές όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητας. Ζητούμενο είναι να καλυφθούν αυτές οι ιδιαιτερότητες με πολλή δουλειά τόσο στο γυμναστήριο όσο και στον στίβο. 

Βέβαια, ο χρόνος υπάρχει, η διάθεση περισσεύει, υλικά που προμηνύουν ότι όλοι οι αθλητές θα έρθουν στην απαιτούμενη κατάσταση όταν πρέπει. Για αυτό τον λόγο το προπονητικό τιμ σχεδιάζει και δουλεύει ακατάπαυστα.

Παρουσία όλων των Ελλήνων αθλητών, του Σέρβου πλεϊμέικερ, Luka Stojanovic και του τερματοφύλακα, Viktor Gigov, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έχουν σηκώσει τα μανίκια και δουλεύουν ακατάπαυστα. 

Γεγονός που μαρτυρά την σκληρή δουλειά ήταν ότι η δυνατή βροχή της Τετάρτης (5/8) δεν πτόησε κανέναν, συνεχίζοντας κανονικά το κομμάτι του στίβου. 

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται στην χώρα μας και οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές, ώστε να συγκροτηθεί σε δύναμη ο νέος ΠΑΟΚ.

Για την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας, ο Απόστολος Παλάσκας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η προετοιμασία ξεκίνησε με πολύ διάθεση απ'όλα τα παιδιά. Οι πρώτες μέρες είναι αναγνωριστικές με πολύ έμφαση στην φυσική κατάσταση και στην δύναμη. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα, και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για να αποκτήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε «χημεία». Στόχος μας να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι να είναι μία χρονιά με υγεία για όλους και να μην επηρεαστεί το πρωτάθλημα από εξωγενείς παράγοντες».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter