Και όμως μπορούσε...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Δεν τα κατάφερε στο κλειστό του Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, ο  ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV γνωρίζοντας την ήττα με 26-22 απο τον Ολυμπιακό/Oμ.Ξυνή.

O Δικέφαλος πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο παιχνίδι δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 4-0. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη προσπάθησε να διορθώσει την εικόνα της κατά την διάρκεια του ημιχρόνου(7-6), αλλά δεν τα κατάφερε και πήγε στα αποδυτήρια κλείνοντας το ημίχρονο στο -6, με 15-9. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και βελτιώνοντας την αμυντική του λειτουργία, κατάφερε να μειώσει στους 2, με 18-16 και 19-17.Ωστόσο οι άστοχες επιθετικές επιλογές και το γεγονός ό,τι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι, έφεραν την ήττα με 26-22.

Ο Δικέφαλος ήταν ο κερδισμένος του δευτέρου ημιχρόνου με το επιμέρους σκορ να είναι 11-13, χάνοντας όμως τον αγώνα λόγω του «μουδιασμένου» πρώτου ημιχρόνου.

Πλέον ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV στρέφει το βλέμμα του σε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Διομήδη Άργους, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, τη Τετάρτη 31/1.

Ολυμπιακός Ομ./Ξυνή – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 26-22

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης):
Ζάγκας, Πανιόπουλος, Παλάσκας 4, Τσίλης 2, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 1, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς 1, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Κολοβός, Βεσελίνοβιτς 8, Κοτανίδης.