Ασημένιοι οι παίδες μας

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος παίδων ο ΠΑΟΚ Prima Holidays δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής γνωρίζοντας την ήττα από τον Ν.Ο Χανίων με 12-16.

Στο πρώτο οκτάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις για ένα γκολ, με 3-4.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, που βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 8-7.

Στην επανάληψη και το τρίτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα τριών τερματων κάνοντας ένα σερί 2-0 αλλά η ομάδα των Χανίων επέστρεψε στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 10-10.

Στην τελευταία περίοδο του τελικού η θέληση και το πάθος των παικτών του Δικεφάλου δεν ήταν αρκετά για να τους δώσουν την νίκη με τα Χανιά να κερδίζουν με 12-16.

Οι παίκτες του Δικεφάλου απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της υδατοσφαίρισης στην Βόρεια Ελλάδα ενώ για λεπτομέριες έχασαν τον Πανελλήνιο τίτλο. Σε κάθε περίπτωση αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της υδατοσφαίρισης και του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μάθει να επενδύει στις ακαδημίες του και να προωθεί τους αθλητές από αυτές. 

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-3, 2-3, 2-6

ΠΑΟΚ Prima Holidays: Πατσίκας, Σιμολόγλου, Σπυρίδης, Καρατζάς, Φουρναράκης, Μουδρίκης, Καπράγκος, Καραδιάς, Ζαχόπουλος, Μπεζλιώτης, Τόττης, Σαλέχ, Μάινας Ι., Τσιούμας, Μάινας Αλ. Τιμολόγος
 
Συγχαρητήρια παίδες!
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter