Στο τεχνικό τιμ των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 14/08/2020

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ως ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Απόλλωνα Αθηνών, Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Πόντου, Άρη, Δόξα Δράμας, Μακεδονικού και Θερμαϊκού.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί την σεζόν 2014-2015 στον Άρη, και την περίοδο 2016-2017 στην Νίκη Μεσημερίου.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο Σύλλογο και σε μία πρωταθλήτρια ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη του, είναι κάτι που με τιμάει και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω σκληρά. Είμαι πεπεισμένος στην άριστη συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου να κάνει το βήμα παραπάνω στο Women’s Champions League».

Καλώς ήρθες Δημήτρη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ