Φιλίππου: «Η κατάσταση απαιτεί... πιο σκληρή δουλειά, πειθαρχία και πίστη...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Το πρώτο του σχόλιο για την νέα αγωνιστική περίοδο και την έναρξη της προετοιμασίας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών έκανε στο acpaok.gr ο προπονητής της ομάδα, Σπύρος Φιλίππου:

«Μετά από μια πολύμηνη διακοπή, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, ξεκινάμε μια προετοιμασία που χρήζει ιδιαίτερης προσοχή από όλους μας. Για πρώτη φορά οι αθλήτριες απέχουν από την αγωνιστική δράση τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και επιπρόσθετα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, τα δεδομένα μπορεί να μεταβληθούν απρόβλεπτα εξαιτίας των υγειονομικών κανονισμών. Εμείς οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και να καταφέρουμε να ετοιμάσουμε τις παίκτριες μας ώστε να εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με την έναρξη των υποχρεώσεων, προσαρμόζοντας τον προγραμματισμό και το πλάνο της προετοιμασίας.

Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας θα περάσει όλη η ομάδα τις απαραίτητες εργομετρικές αλλά και υγειονομικές εξετάσεις. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει το γεγονός ότι γίνεται για πρώτη φορά πλήρης εργομετρικός έλεγχος σε συνεργασία με τον κ. Ζιώγα, μέσα από την προσπάθεια της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και την υποστήριξη της ΠΑΕ. Η διαμορφωμένη κατάσταση απαιτεί από όλες τις παίκτριες πιο σκληρή δουλειά, πειθαρχία και πίστη για να κατορθώσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Από την θέση μου δεσμεύομαι να εργαστώ με σύνεση και ορθοκρισία, και να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για το συμφέρον του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Συλλόγου».

 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter