Ενισχύει σημαντικά την περιφέρεια του με Dajana Jovanovska ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 19/08/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Dajana Jovanovska, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Γεννημένη στα Σκόπια το 1992, η Dajana Jovanovska αγωνίζεται ως περιφερειακή και έχει ύψος 180cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2012 στην σκοπιανική, HC Metalurg, στην οποία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια, αποκτώντας τόσο τις πρώτες της ευρωπαϊκές παραστάσεις, όσο και το αίσθημα του πρωταθλητισμού. 

Η διετία 2016-2018 την βρήκε στην Ρουμανία, αγωνιζόμενη με την φανέλα της CSU Danubius Galati. 

Το πρώτο μισό της σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην Ισλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Handknattleiksfélag Kópavog, ενώ το δεύτερο μισό την βρήκε και πάλι στην Σκανδιναβία, και πιο συγκεκριμένα στην Σουηδία, αγωνιζόμενη με την φανέλα της Kristianstad Handboll. 

Η περασμένη αγωνιστική περίοδος την βρήκε σε δύο ομάδες. Το πρώτο μισό στην νορβηγική, SKRIM Handball, ενώ το δεύτερο μισό στην ιταλική, Pallamano Oderzo. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών των Σκοπίων. 

Πλέον, ως παίκτρια του ΠΑΟΚ, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το αμυντικό κομμάτι του Δικεφάλου. 

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Dajana Jovanovska δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα είναι μία εξαιρετική δοκιμασία για εμένα, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του τμήματος για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Οι στόχοι μας είναι, φυσικά η πρωτοκαθεδρία στις εγχώριες διοργανώσεις, και μία αξιοπρεπής πορεία στο EHF Cup. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στους φίλους του ΠΑΟΚ, στους οποίους υπόσχομαι πολλές νίκες από εμάς».

Dobredojdovte Dajana!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ