«Πιάνει» δουλειά το βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας θα υποδεχθεί τους αθλητές το πρωί της Δευτέρας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε group των 3-4 ατόμων σύμφωνα με τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον COVID-19, ενώ το απόγευμα θα ακολουθηθεί πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο του Γηπέδου.

Με την άφιξη των Βαν Ντεν Ντρις και Αντρί Άγκανιτς, ο coach θα έχει στη διάθεσή τους σχεδόν όλους τους αθλητές, με μόνους εναπομείναντες τον Pedro Telles, ο οποίος καταφθάνει το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και τον Henrique Batagim, η άφιξη του οποίου αναμένεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων, με τεχνική στο γήπεδο και βάρη, θα ακολουθηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με στόχο να επανέλθουν οι αθλητές σταδιακά στην πρότερή τους κατάσταση μετά τους πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας του COVID-19.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter