Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κομητούδης!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Δευτέρα 25/08/2020
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Κομητούδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο 25χρονος αθλητής, γεννημένος το 1995 στις Σέρρες, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Ο Δημήτρης Κομητούδης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Σερρών, παραμένοντας εκεί μέχρι το 2012, οπότε και μετακόμισε στον Αίαντα Ευόσμου.

Το 2014, ο αθλητής πήρε μεταγραφή για τον Πήγασο Πολίχνης, όπου και παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές χρονιές, μέχρι το 2017, χρονιά «ορόσημο» για την καριέρα του, αφού αγωνίστηκε στο εξωτερικό για λογαριασμό της γαλλικής Mende Volley Lozere.

Ένα χρόνο μετά, το 2018, επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ, όπου και παρέμεινε μέχρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μετά τη σύναψη συνεργασίας, ο Δημήτρης Κομητούδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ! Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν και, με σκληρή δουλειά στο γήπεδο, να πετύχουμε όλους τους στόχους μας! Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα!".

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ