Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Μανθογιάννης!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 26/08/2020

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών , ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Μανθογιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί για ακόμη μια χρονιά μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 19/06/2000, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του δικεφάλου, ενώ μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό του, αποτελεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2018.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Σταύρος Μανθογιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, καθώς και τον υπεύθυνο του τμήματος Πόλο, κ. Γεώργιο Νικολαΐδη, όπως επίσης και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι πιστεύουν σε εμένα και θα αποτελέσω σημαντικό μέλος της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Πιστεύω πως η ομάδα φέτος θα είναι άκρως ανταγωνιστική, έχουμε δυνατότητες να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα φέτος στην Α1. Εγώ θα προσπαθήσω φέτος από την πλευρά μου, να βελτιωθώ, και θα δώσω το 100% του εαυτού μου, και στόχος μου είναι να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ