Συνέντευξη Τύπου Βαρέων Αθλημάτων 2020-2021

paok
Κατηγορία: Πάλη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 27/08/2020

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2020 στο μαγαζί «Εκτός των Τειχών», η Συνέντευξη Τύπου για την Παρουσίαση των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ.
 
Ο Γενικός Αρχηγός των Βαρέων Αθλημάτων, κ. Χάρης Μάλλιος, πήρε πρώτος το λόγο, αναφέροντας:

«Μέσα από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε περαιτέρω τον κόσμο μας για το εγχείρημα της ένταξης των τμημάτων Πάλης, Πυγμαχίας και Άρσης Βαρών υπό τη σκέπη των Βαρέων Αθλημάτων. Αυτά τα τρία αθλήματα έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον! Μιλάμε για τρία τμήματα, τα οποία έχουν καταφέρει να φέρουν πολλές επιτυχίες στο Σύλλογο, αλλά και στην Ελλάδα!

Οι αθλητές μας έχουν καταξιωθεί σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει σε όλες τις κατηγορίες, πλέον είναι… αμέτρητα! Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στην ελληνορωμαϊκή πάλη, τον αείμνηστο Παναγιώτη Ποικιλίδη! Πλέον, με την προσπάθεια και τη συσπείρωση, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το βήμα, ώστε οι αθλητές μας να συνεχίσουν να βρίσκονται στο παγκόσμιο στερέωμα.  

Όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι, ο κ. Κώστας Αμοιρίδης θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο τμήμα, με την προσφορά του προς το τμήμα να είναι μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που αποδεικνύεται από την έμπρακτη και διαρκή στήριξή του!

Στο κομμάτι των μεγάλων χορηγών, ο κ. Δημήτρης Νάκος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Prima Holidays, ακόμη και φέτος, παρά τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει ο τουριστικός τομέας στη χώρα μας, μετά την πανδημία του COVID, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας και να μας στηρίζει!

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα ισχυρό δίκτυο χορηγών, που δε σταματάει εκεί, ωστόσο, καθώς με το πέρασμα του χρόνου δεν είμαστε απλοί συνεργάτες, είμαστε οικογένεια!

Το μεγαλύτερο ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ως Βαρέα Αθλήματα είναι το ζήτημα των γηπέδων. Το όνειρό μας είναι η συστέγαση και των τριών αθλημάτων!

Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να γιγαντώσουμε το Σύλλογο και… να σαρώνουμε αγωνιστικά σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Στο επόμενο διάστημα, θα περάσουμε σε ανακοινώσεις νέων προσώπων, που θα βοηθήσουν στη διοικητική οργάνωση του τμήματος».
 
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής και υπεύθυνος του τμήματος Άρσης Βαρών κ. Παύλος Σαλτσίδης:

«Αρχικά, να ευχαριστήσουμε τον κ. Χάρη Μάλλιο, που γρήγορα έδωσε σώμα σε όλες τις σκέψεις και τα όνειρά μας… Παλεύαμε χρόνια για το κάτι παραπάνω και, πλέον, όσα λέγονται, γίνονται! Κάνουμε σταθερά βήματα προς τα μπροστά, προοδεύουμε, φέρνουμε κόσμο κοντά μας, μεγαλώνουμε! Θέλουμε να γίνουμε ‘’ένα’’ τα βαρέα αθλήματα, να βρούμε ένα σπίτι και να μαζέψουμε όλα τα παιδιά μας, τους αθλητές μας, εκεί!".

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον προπονητή της πυγμαχίας κ. Γιώργο Ελευθεριάδη, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Γίνεται μία νέα προσπάθεια, ο κ. Χάρης Μάλλιος είναι κάθε μέρα κοντά μας, προσπαθεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει και όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το κάτι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα! Πιστεύω ότι η καινούρια χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη, τα Βαρέα Αθλήματα θα μεγαλώσουν, με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν και με όνειρα να κάνουν το Σύλλογο μεγαλύτερο!

Τη Συνέντευξη Τύπου έκλεισε ο προπονητής του τμήματος Πάλης, κ. Παναγιώτης Χεριστανίδης:

«Εμείς, από τη μεριά της Πάλης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ και επτά χρόνια με τον κ. Χάρη Μάλλιο, σε μία εποχή ‘χρυσή’ για την Πάλη του Συλλόγου, έχοντας κατακτήσει τίτλους σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα οι αθλητές μας πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό. Θέλουμε να φέρουμε και άλλα παιδιά στο άθλημα, να μεγαλώσουμε την Ακαδημία και να συνεχίσουμε να βγάζουμε αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, καθώς ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε στο να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες στην ομάδα!».
 

Η Νέα Εποχή για τα Βαρέα Αθλήματα είναι εδώ!


ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΟΚ 
2020-2021



ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ