Σκληρή δουλειά και μάχες στο φιλέ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προπονήσεις τεχνικής στο γήπεδο, βάρη και φυσική κατάσταση.

Με όλες τις παίκτριες να έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις, ο Michal Masek και το τεχνικό τιμ, υλοποιούν τον προγραμματισμό τους σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας προπονήσεων, το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα οικογενειακό game μεταξύ της γυναικείας ομάδας και της ομάδας νεανίδων του Συλλόγου, οι οποίες προετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Το οικογενειακό φιλικό έδωσε την ευκαιρία στις αθλήτριες να μπουν και πάλι σε συνθήκες αγώνα και στους προπονητές να βρούνε τη σημεία, στα οποία χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση.

Για την πορεία της προετοιμασίας, η νεαποκτηθείσα Άννα Καλαντάντζε ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Οι δύο πρώτες εβδομάδες κύλησαν όμορφα, νιώσαμε όλοι χαρά για την επιστροφή μας στα γήπεδα! Μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας είναι η αλήθεια ότι έχουμε χάσει τον ρυθμό μας, αλλά με όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία το πρωτάθλημα θα το φτάσουμε φέτος στα καλύτερά του!».
 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter