Το «καινούργιο σπίτι» του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών... για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες δυτικού τομέα (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας σε συνδυασμό με την Νέα Μεσημβρία και το PAOK Training Center θα χρησιμοποιεί φέτος και το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ιππικού Ομίλου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, το οποίο αποτελεί μέλος του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων.

 

Εκτός από την Α’ ομάδα, στο αθλητικό κέντρο του Ιππικού Ομίλου θα στεγαστεί και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ κοριτσιών, για τον δυτικό τομέα των ακαδημιών του Συλλόγου μας. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει ακόμη μια λύση στα χέρια των γονέων, οι οποίοι θέλουν τα κορίτσια τους να μάθουν ποδόσφαιρο με την σφραγίδα των «ισόβιων» πρωταθλητριών.

 

Με δύο ακαδημίες που εξυπηρετούν τόσο τον ανατολικό τομέα όσο και τον δυτικό τομέα, ο Δικέφαλος στοχεύει να γίνει ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο.
 

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του απόλυτου επαγγελματισμού που πρέπει να διέπει μία πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και της προσοχής που παραδοσιακά δείχνει στις ηλικιακές κατηγορίες, έκλεισε μια συμφωνία στρατηγικής σημασίας. Στόχος του προγράμματος η ανάδειξη αθλητριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα.
 

Περισσότερες πληροφορίες τις αμέσως επόμενες ημέρες για το νέο στολίδι του ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ στην δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Διαβατών και του Ιππικού Ομίλου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας «Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ιππικού Ομίλου Ιωνίας»:

Τηλέφωνο: 697 561 0897

E-mail: t.doubar@gmail.com

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/IppikosIoniasAthletic/about

Διεύθυνση: Γαλλικού 54627, Νέα Ιωνία
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter