Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην σύσκεψη των ομάδων της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ γυναικών!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με μία απόλυτα, τεκμηριωμένη θέση, παρέστη ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, δια του εφόρου του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, στην σύσκεψη των ομάδων της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, που είναι και η καθ' ύλην αρμόδια.

Με απόλυτη προσήλωση στην υγεία των αθλητριών, ο Δικέφαλος έδειξε ότι τον ενδιαφέρει η ανθρώπινη υπόσταση των αθλητριών.

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία, πρότεινε πρακτικές λύσεις όσον αφορά το κόστος της διαιτησίας για κάθε αγώνα, ενώ κατέθεσε πρόταση για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (π.χ. ΕΡΤ), και σε κάθε περίπτωση όπου ένας αγώνας δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά, να υπάρχει ο εναλλακτικός τρόπος κάλυψης από τα επίσημα κανάλια των ομάδων στο YouTube, εάν και εφόσον αυτές το επιθυμούν και έχουν την δυνατότητα να το πράξουν. Οι συγκεκριμένες προτάσεις βρήκαν σύμφωνο τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Μάλιστα, ο έφορος του τμήματος, κ. Βασίλης Αγγελίδης, έκανε λόγο για προσπάθεια σύμπλευσης ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, χωρίς διαιρέσεις σε συγκεκριμένα «στρατόπεδα» που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Μία τέτοια σύμπλευση, θα φέρει μόνο κέρδη στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ γενικότερα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter