Φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με την πρώτη εβδομάδα να ολοκληρώνεται για το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, τα κορίτσια του Δικεφάλου συνεχίζουν απερίσπαστα την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

Με την άφιξη και της τερματοφύλακα, Marija Oljaca, ο Δημήτρης Πελεκίδης δουλεύει με όλο το έμψυχο δυναμικό του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ. 

Το τεχνικό τιμ διαμορφώνει μία πρώτη εικόνα για την κατάσταση της ομάδας, με το πρόγραμμα των προπονήσεων να βασίζεται περισσότερο στην φυσική κατάσταση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά με ασκήσεις που έχουν μέσα και μπάλα, ενώ με τον καιρό θα μπαίνουν τα πρώτα κομμάτια τακτικής. 

Στον προγραμματισμό της εβδομάδας θα συμπεριληφθούν και τα φιλικά παιχνίδια, με τους ιθύνοντες και το τεχνικό τιμ ωστόσο να παραμένουν υπομονετικοί μέχρι στιγμές προκειμένου τα συγκεκριμένα παιχνίδια να έχουν καλύτερη σημασία για την πρόοδο της προετοιμασίας. 

Για την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας, η Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα έχουμε επανέλθει στις προπονήσεις και στην καθημερινότητα μας. Χαίρομαι που η ομάδα έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό και οι νέες αθλήτριες που έχουν έρθει έχουν την ίδια όρεξη με εμάς. Η ομάδα ξεκινάει να βρίσκει τα πατήματα μας, είμαστε σε πολύ καλούς ρυθμούς, ενθουσιασμένες. με το ίδιο πάθος, και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός καλύτερα η ομάδα θα βρίσκει τον ρυθμό της για να επανέλθει στα στάνταρ της».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter