Ικανοποίηση για την πορεία της προετοιμασίας- Δύο ακόμα φιλικά τεστ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με το τρίτο και νικηφόρο φιλικό στην Δράμα απέναντι στην τοπική ομάδα, το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας ολοκλήρωσε αισίως την πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας του. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος και το τεχνικό τιμ, έχουν πάρει μία πρώτη «γεύση» του... νέου ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα είναι και γλυκιά καθώς η ομάδα αντεπεξήλθε στον επιθυμητό βαθμό και στα τρία φιλικά τεστ που έδωσε. 

Το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα δώσουν ακόμα δύο φιλικά, τα οποία θα διεξαχθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ» απέναντι σε Φαίακα Κέρκυρας και Αερωπό Έδεσσας. Πρόκειται για δύο δυνατά φιλικά, με την ομάδα να μετρά για τα «καλά» τις δυνάμεις της ενόψει της πρεμιέρας της Handball Premier. 

Δείγμα της καλής προετοιμασίας και της σωστής δουλειάς που γίνεται απ' όλο τον οργανισμό, είναι το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με κανέναν τραυματισμό, πέρα κάποιων μικροενοχλήσεων στις αρχές της προετοιμασίας. 

Άπαντες στο τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ αισθάνονται έτοιμοι για την «πρεμιέρα» της Handball Premier κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στις 19 ή 20 Σεπτεμβρίου. 

Για την ολοκλήρωση της πέμπτης εβδομάδας προετοιμασίας, ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, acpaok.gr:

«Ολοκληρώσαμε την πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας. Η ομάδα είναι νέα και έχει όρεξη, δουλεύουμε σκληρά και με πάθος. Αγώνα με αγώνα η ομάδα συνδέεται όλο και περισσότερο και βρίσκουμε τους ρόλους μας. Καλούμαστε να βελτιώσουμε τη τακτική μας σκέψη στο παιχνίδι έως την έναρξης του πρωταθλήματος».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter