Νικηφόρο και το τέταρτο φιλικό

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Νικηφόρο και το τέταρτο φιλικό για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, το οποίο επικράτησε του Φαίακα Κέρκυρας με 29-27.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα ενός-δύο γκολ, 7-5. Στην συνέχεια του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ μέχρι και τα τελευταία λεπτά πριν την λήξη, 10-10. Στα τέλη του πρώτου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους, και σκοράροντας δύο τέρματα, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ με 12-10. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δικεφάλου «πάτησαν γκάζι», αυξάνοντας την διαφορά στα πρώτα λεπτά, 19-14. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Παναγιώτη Γούσιο, να δοκιμάζει νέα σχήματα και τακτικές, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ. Άλλωστε, ο αγώνας κόντρα στον Φαΐακα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «πρόβα τζενεράλλε» ενόψει της... πρεμιέρας της Handball Premier. Ο αγώνας τελείωσε με τον Δικέφαλο νικητή με 29-27, κάνοντας το 4Χ4 στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Δικέφαλο, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, απέναντι στον Φοίβο Συκεών, στο Επταπύργειο. Το προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας αναβλήθηκε. 

ΠΑΟΚ (Γούσιος-Περβανάς): Τσαναξίδης 2, Τζωρτζίνης 1, Μέντουριτς 3, Κυριακίδης, Γιορανίδης, Καβουσανάκης 4, Παπαγιώτας, Στογιάνοβιτς 1, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Παλάσκας 8, Λιάπης 1, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 3, Καραγκιοζόπουλος 2, Βελισσαρίου, Νικολαΐδης

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter