«Άρπαξαν» την ευκαιρία οι νέοι του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στις Συκιές για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, κόντρα στον τοπικό Φοίβο, με 26-30.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Γούσιος, έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στο φιλικό με τον Φαίακα Κέρκυρας, ενώ δοκίμασε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που αγωνίζονται, τεστάροντας παράλληλα νέα σχήματα και τακτικές. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης, παίρνοντας από νωρίς σημαντικό προβάδισμα.  Το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά με επτά τέρματα, 5-12, ενώ το ημίχρονο «έκλεισε» στο 9-16. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με 6 έφηβους στην σύνθεση του (Γιορανίδης, Κυριακίδης, Παπαγιώτας, Βελισσαρίου, Χατζηλίας, Τζωρτζίνης), παρουσιάζοντας ένα δείγμα του μελλοντικού «ασπρόμαυρου» χάντμπολ. Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου άρπαξαν την ευκαιρία από τα «μαλλιά» παίζοντας ώριμο χάντμπολ, διατηρώντας την διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Στα τελευταία λεπτά, τα «βαριά» πόδια των παικτών του Πάνου Γούσιου, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν, με το παιχνίδι να τελειώνει στο 26-30. 

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού, η επιστροφή και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του Νίκου Νικολαΐδη, αλλά και η παρουσίαση μίας ομάδας ηλικιακού μέσου όρου στα 18 έτη, η οποία άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. 

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-5, 5-7, 5-12, 6-14, 9-16 (ημχ), 9-18, 10-23, 14-25, 19-26, 22-29, 26-30

ΠΑΟΚ (Γούσιος-Περβανάς): Τσαναξίδης 1, Τζωρτζίνης 7, Μέντουριτς, Κυριακίδης, Γιορανίδης 6, Καβουσανάκης 2, Παπαγιώτας 3, Στογιάνοβιτς, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης, Παλάσκας, Λιάπης 2, Αποστόλου 5, Σεϊρεκίδης 2, Καραγκιοζόπουλος, Βελισσαρίου, Νικολαΐδης 2

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter