Φυσική κατάσταση, τακτική και δύο φιλικά για το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Αισίως ολοκληρώνεται και η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ. 

Η ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ είναι μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κανένας τραυματισμός. 

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ομαλή επανένταξη των αθλητριών στις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά την πολύμηνη απραξία. 

Η δεύτερη εβδομάδα συνεχίστηκε με conditioning της ομάδας σε φυσική κατάσταση και μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ έγινε εισαγωγή σε βασικά τακτικά στοιχεία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. 

Για την δημιουργία καλύτερων συμπερασμάτων, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ θα δώσουν τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν το τμήμα εφήβων του ΠΑΟΚ, ενώ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν κόντρα στην Πυλαία. 

Για την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, η Αγνή Ζυγούρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με το τέλος της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας έχουμε φτάσει περίπου στη μέση του μεγάλου φόρτου προπονήσεων, τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση που άλλωστε είναι και το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Το πλάνο του προπονητικού τιμ κυλάει όπως αναμενόταν. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, προσηλωμένες στους στόχους μας, ώστε να είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια το Νοέμβριο».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter