Com & Com και Πάλη μαζί για ακόμη μία χρονιά

paok
Κατηγορία: Πάλη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 10/9/2020
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πάλης ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Com & Com, συμφερόντων του κ. Θάνου Κουλουτμπάνη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
 
Η εταιρεία Αναπτυξιακή Ε.Π.Ε με διακριτικό τίτλο «Com&Com» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την παροχή σύγχρονων τεχνολογικά και αξιόπιστων ποιοτικά προϊόντων & υπηρεσιών. Αποτελεί σήμερα μία εξελιγμένη εταιρεία η οποία  παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πληροφορικής και συμβουλευτικής υποστήριξης, ενεργειακών μελετών, διαφήμισης και επικοινωνίας σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
 
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι πελατοκεντρική και κινείται σε δύο βασικούς άξονες: Προσήλωση στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και εξυπηρέτηση των πελατών, έχοντας ως κύριες αρχές: Ποιότητα – Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία.
 
Στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην παράλληλη πρόβλεψη επικείμενων αναγκών του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Com&Com λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά σε οτιδήποτε χρειάζεται σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ακόμα και μετά την πώληση.
 
Δέσμευση για την Com&Com αποτελεί η εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και η συνεχής βελτίωση τους.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ